(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Tuňákové lasagne
Potřebné ingredience
Tuňák, zelenina (cibule, pórek, hrášek, brokolice, kukuřice,...), česnek, bylinky, olivový olej, parmezán, rajčatová pasta, plátky lasagne.
Postup přípravy
Těstovinové plátky uvaříme ve vodě na skus, mezi tím na druhé pánvi uděláme pesto - na cibulce a olivovém oleji podusíme zeleninku a přidáme kousky tuňáka, bylinky, rajčatovou pastu. Jakmile se vytvoří kaše a těstoviny se uvaří, do nádoby skládáme plát těstovin, potřeme vytvořenou směsí a nastrouháme parmezán, opakujeme 5x, na poslední vrstvu nastrouháme velké množství parmezánu, pokapeme olivovým olejem a zapečeme.
Výborné, rychlé, pro celou rodinu! Servírujeme se zeleninovým salátem.
Výborné, rychlé, pro celou rodinu! Servírujeme se zeleninovým salátem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé